Teamtech Oy

Ilmalämpöpumppu huollon tarpeessa? Ota yhteyttä, teemme kuntokartoituksen.
OTA YHTEYTTÄ
MEDIALLE

Tarjoamme erityisosaamistamme median käyttöön ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jari Yliniemi, jari (at) teamtech.fi, 050 3571728.

VISIO

Teamtech:n visio on asettaa uusi laatustandardi huoltoalalle. Pyrimme tyydyttämään asiakkaan tarpeet osaamisellamme, kuunnellen asiakasta. Sovitussa aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia. Valvomme yrityksen laatua jatkuvasti. Pyrimme toimissamme ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Tarjoamamme tuotteet edustavat pitkää elinkaariajattelua.

Yritys tulee kehittymään jatkuvasti, ja omaksumaan uusia tehokkaita työtapoja.

SERTIFIOITUA LAATUA

Teamtech Oy on maahantuojien valtuuttama korjaus-, huolto- ja asennusyhtiö. Huollamme kaikki pumput valmistajasta ja mallista riippumatta. Teamtech on lisäksi TUKES hyväksytty kylmälaiteasennusyritys.

Teamtech pesutekniikan Fresh Wash pesuja suosittelevat Toshiba, Panasonic ja Mitsubishi Heavy Industries.

YMPÄRISTÖVASTUU

Teamtech Oy:n henkilökunta sitoutuu toimimaan vastuullisesti toiminnoissaan. Pyrimme suosimaan kierrätettäviä materiaaleja, ja keräämme talteen mm. kierrätettävät metallit. Asennuksien yhteydessä henkilökunta neuvoo kuinka laitteet toimivat pidenpään oikealla huollolla, opastaen oikeanlaiseen käyttöön. Jätteet hoidamme asianmukaiseen kierrätykseen, ja keräämme aiheuttamamme irtoroskat asennuspaikalta.

Voit osallistua itsekin osaltasi ympäristöstä huolehtimiseen, tekemällä oikeita valintoja. Esimerkiksi vanhaan taloon asennettu ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja ympäristöä. Vedenkulutukseen- ja laatuun on mahdollista vaikuttaa. Kysy meiltä Teille sopivia ratkaisuja ja ole mukana vaikuttamassa.

HENKILÖKUNTA

Henkilökunta on yrityksen voimavara. Yrityksemme henkilökunta koostuu motivoituneista, tiedonjanoisista ammattilaisista. Periaatteena on tehdä työ yhtä hyvin kun tekisimme sen omassa kodissammekin. Henkilökunnassa on tilaa myös tuleville ammattilaisille, jotka ammattilastemme opastuksella pääsevät kehittymän omassa työssään. Koulutamme- ja tuemme henkilökuntaa ammattitaidollisesti, henkisen kasvun huomioiden. Tarjoamme myöskin mahdollisuuden ottaa yrityksestä enemmän vastuuta, yrityksen kasvaessa. Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja jokainen päivä tarjoaa uutta opittavaa, meille kaikille.

Ilmalämpöpumppu huollon tarpeessa? Ota yhteyttä, teemme kuntokartoituksen.